Παιχνίδια της Τύχης στο Παρθενικό Podium!

ΙΣΠΑΝΙΑ 2018-2019

Παιχνίδια της τύχης χαρακτήρισε τον αγώνα στην Ισπανία ο ΓιώργοςΓιούργαλης που είδε τον εαυτό του να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της F1aXion. Μέχρι σήμερα μια 4η θέση ηταν ο καλύτερος τερματισμός του, αλλά στην Ισπανία η τύχη και η ατυχία άλλαξαν χέρια οταν ο teammate του Μουζαιδης έχασε το 3ο σκαλί του βάθρου σε μια άτυχη στιγμη με τον Ντούλια υπο καθεστώς μπλε σημαίας, και ο Γιούργαλης πάτησε για πρωτη φορά στο βάθρο. O Moυζαίδης μετά τις δηλώσεις του αποχώρησε με έντονα νεύρα απο την Ισπανία αλλα ο teammate του παρέμεινε για να δώσει την παρθενική του συνέντευξη τύπου.

-Γ.Γιούργαλης :"Παιχνίδια της τύχης θα μπορούσε να είναι ο τίτλος όλου του αγώνας μας...Στον 3ο γύρο ακούω από το pit wall 'George it's James, let Stavros pass' .Η στρατηγική μου βγήκε κάπως στην τύχη αλλά στο τέλος δούλεψε, πέρασα μια Φερράρι και στο τέλος τον Νικόλαου που υπέφερε με σάπια λάστιχα.Και 2 γύρους πριν το τέλος είδα ότι εγκατέλειψε ο Σταύρος και ανέβαίνω για 1η φορά στο πόντιουμ..Ξέρω ότι δεν έχω ακόμα την ταχύτητα να διεκδικήσω στα ίσα βάθρο απλώς είχα τύχη (που μου είχε λείψει πέρσυ όλη τη σεζόν) ,που δεν είχε ο Σταύρος σε όλο τον αγώνα.Κρίμα για τον Σταύρο χάσαμε το 3-4 και αρκετούς βαθμούς για την ομάδα αλλά shit happens"

 

-Σ.Μουζαίδης: "ΜΑ,τι αγώνας!!!Ξεκίνησα 9ος με την ποινή του Παπαδημητρίου,άρα από την στεγνή λωρίδα της σχάρας εκκίνησης.Κάνω μέτρια-προσεκτική εκκίνηση,σημαδεύοντας με ελάχιστες μοίρες προς την μέση της πίστας προκειμένου να μπορέσω να περάσω τους μπροστινούς μιας και είχα καλύτερη εκκίνηση.ΕΠΑΦΗ οιωνός με τον Μάκη! Στον 2-3 γύρο είμαι 5ος ήδη και έχω τον m8 Γιώργο μπροστά μου,ο οποίος έπαιξε όμορφα το ενδο-παιχνίδι μας. Βρίσκομαι στην 2η θέση,πολύ νωρίς στον αγώνα και εντελώς αναπάντεχα και κυνηγώ τον Ιορδάνη που προπορευόταν σε κείνο το σημείο. Τον προσπερνώ και ανοίγω...Απο κεί και έπειτα χρονόμετρα και σχεδιασμό στρατηγικής σε όλο το stint.Το δεύτερο pit stop...ΣΦΑΛΙΑΡΑ! Πάτησα απρόσεκτα εντελώς το γκάζι όσο επιτάχυνα και γλίστρησα μέσα στο pit lane...περίπου 10 δευτερόλεπτα χαμένα,τραυματισμένα λάστιχα με φθορά και flatspot και πολλά νεύρααα...3ος μετά από αυτό με την προοπτική να μπορέσω να πιέσω τον Ζαλο στο τέλος! Στο τέλος βρέθηκα στο 1.5".Εκεί ήρθε η μεγαλύτερη ΣΦΑΛΙΑΡΑ από τον Μάκη,που δεχόταν γύρο ενώ προσπαθούσε να κάνει unlap από την Ferrari στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού...DRS στον Ζαλογιάννη από τον Μάκη!!!Εκεί κατάλαβα πως ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία στο 3ο sector του τελευταίου γύρου για να περάσω τον Ζάλο και πίεσα  για να περάσω όσο πιο γρήγορα γινόταν τον Ντούλια,τον Ντούλια!Δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω για το περιστατικό,υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια πράγματα  προκειμένου να έχουμε ένα δίκαια ανταγωνιστικό πρωτάθλημα."

Error | F1aXion

Το website μας αυτή τη στιγμή είναι κλειστό για συντήρηση.

Θα επανέλθουμε σύντομα.

Επισκεφθείτε το forum μας, για οτιδήποτε χρειάζεστε
σχετικά με τα πρωταθλήματα.